iz okc-a

Izvješće PU zadarske za 27. lipnja

Antena Zadar grafika
Tamni način

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je krajem studenoga u ugostiteljskom objektu u Pakoštanima otuđio mobitel u vlasništvu 43-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s utorka na srijedu, u Svetom Petru, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, u Pristegu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih nekoliko dana, na Gaženičkoj cesti u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u skladište trgovačkog društva te otuđio rezervne dijelove stroja za pletenje konopa, konope i radijatore ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, na Putu raskrižja u Sukošanu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 81-godišnjakinje te otuđio zlatninu u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, u Varaždinskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj s gradilišta obiteljske kuće u vlasništvu 38-godišnjaka otuđio bakrene cijevi vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Josipa Pupačića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 79-godišnjaka otuđio novčanik sa novcem i dokumentima ukupne vrijednosti od oko 2 tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar