Izvješće PU zadarske za 27. lipnja

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je krajem studenoga u ugostiteljskom objektu u Pakoštanima otuđio mobitel u vlasništvu 43-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s utorka na srijedu, u Svetom Petru, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, u Pristegu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih nekoliko dana, na Gaženičkoj cesti u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u skladište trgovačkog društva te otuđio rezervne dijelove stroja za pletenje konopa, konope i radijatore ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, na Putu raskrižja u Sukošanu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 81-godišnjakinje te otuđio zlatninu u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, u Varaždinskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj s gradilišta obiteljske kuće u vlasništvu 38-godišnjaka otuđio bakrene cijevi vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Josipa Pupačića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 79-godišnjaka otuđio novčanik sa novcem i dokumentima ukupne vrijednosti od oko 2 tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...