Izvješće PU zadarske za 28. lipnja

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je početkom travnja, u ugostiteljskom objektu na Liburnskoj obali u Zadru, otuđila mobitel u vlasništvu 32-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nje je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom koji je u svojoj kući, u Ulici Julija Klovića u Zadru, držao oko 27 grama sintetičke droge amfetamin. Droga mu je oduzeta, a protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći sa srijede na četvrtak, na Putu Nina u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Eugena Kvaternika u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 55-godišnjaka te otuđio novac i zlatninu ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U protekla tri dana, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio spiralni dio držača za bicikle vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, na gradskom predjelu Poluotok u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima ukupne vrijednosti od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u trgovačkim centrima, u Ulicama Andrije Hebranga, Hrvatskog sabora i Akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj, otuđio novčanike sa novcem i dokumentima u vlasništvu 34-godišnjakinje, 30-godišnjakinje i 75-godišnjaka ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Oko 21 sat policijski službenici II Policijske postaje Zadar zatekli su troje bugarskih državljana u dobi od 48, 40 i 37 godina kod kojih je pronađen novčanik koji je ranije istog dana ukraden 30-godišnjakinji u jednom trgovačkom centru. Dovedeni su u prostorije policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Jučer je jedan građanin policijskim službenicima Policijske postaje Benkovac predao jednu pušku „Crvena zastava“, 80 komada pripadajućeg streljiva, ručnu bombu i pištolj ručne izrade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...