Jeo fast food i smršavio 100 kilograma

Prije 15 godina Jared Fogle pojeo je svoj prvi pureći sendvič iz lanca brze hrane Subway. Tada je težio 200 kilograma. Osmislio je dijetu u kojoj je jedina dopuštena namirnica pureći sendvič – bez majoneze, ulja i sira. Danas je 100 kilograma mršaviji i vrijedi milijune. Postao je zaštitno lice Subwaya i sve njihove sendviče dobiva besplatno.

Jared Fogle se kao tinejdžer hranio u lancima brze hrane i pio 15 limenki gaziranog soka na dan. Kada je njegova težina dosegla 200 kilograma, odlučio je smršavjeti. Dijetu je započeo kao brucoš kada je ušetao u Subway smješten pokraj njegovog studentskog apartmana.

Odlučio je svaki dan jesti pureći sendvič bez majoneze, ulja i sira i vegetarijanski za večeru. Gazirane sokove zamijenio je dijetnima.

Fogle se nikada nije zasitio sendviča na kojima je živio 11 mjeseci, ali ponekad bi se zaželio pizze i cheeseburgera. Izgubio je više od 100 kilograma u godinu dana, prenosi DailyNews. Vijest o njegovoj transformaciji i metodi mršavljenja brzo se proširila preko studentskog časopisa. Fotografija na kojoj Fogle pokazuje traperice opsega struka 150 centimetara privukla je lokalne medije.

Uskoro su ga nazvali iz Subwaya, a nekoliko tjedana poslije Oprah ga je pozvala u emisiju. Fogle je od tada snimio preko 300 reklama za Subway.

Prije 15 godina bio je pretili student, a danas vrijedi 15 milijuna dolara. Pureći sendvič koji ga je proslavio još uvijek jede dva, tri puta tjedno. Fogle je osnovao zakladu za pomoć pretiloj djeci u borbi s kilogramima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...