Leona Paraminski planira se odseliti iz Hrvatske?

Zagrebačka glumica Leona Paraminski život i posao u Hrvatskoj zamijenila je onim u Crnoj Gori, gdje snima seriju ‘Budva na pjeni od mora’, a u intervjuu otkriva kako joj najviše nedostaje suprug Tin Komljenović.

‘Sve ima svoje prednosti i nedostatke u životu. U ovom slučaju najviše mi nedostaju Tin i prijatelji, ali isto tako sam se već pomalo priviknula na život u Crnoj Gori, upoznala sam divne ljude i uživam radeći, a to mi je najvažnije’, kaže za 24sata 33-godišnja glumica koja trenutačno živi u Crnoj Gori gdje snima sapunicu ‘Budva na pjeni od mora’.

Leona i Tin upoznali su se na tečaju meditacije kod njegovih roditelja, a par je nedavno proslavio i prvu godišnjicu braka. Vjenčali su se na Karibima, na otoku Santa Lucia, bez obitelji i kumova.

Leona kaže kako joj se posrećilo pa je upoznala ljubav svog života. Suprug, doktor znanosti, zbog posla i karijere volio bi otići raditi izvan Hrvatske. Zasad ne znaju hoće li ih sreća odvesti Francusku ili možda u SAD.

‘Ne bih još pričala o tome dok ne budemo znali točne planove. Ne vidim ništa loše u tome da budem i kućanica u životu, ako će biti potrebno zbog suprugove karijere. Barem neko vrijeme mogla bih izdržati’, kaže Leona za 24sata.

‘Uvijek živim svoj san , kaže Leona koja često meditira i ide na jogu te vjeruje u reinkarnaciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...