Linić se ne javlja, nada u pozitivan ishod za KK Zadar

Zadarska javnost s nestrpljenjem čeka odgovor Nagodbenog vijeća Financijske agencije Ministarstvu financija koje je kao vjerovnik uputilo Zahtjev za prekidom postupka predstečajne nagodbe s Košarkaškim klubom Zadar.

[pullquote align=”right”]Marina Čačića upitali smo i za informaciju o tome hoće li trener Ante Nazor voditi klub i u sljedećoj sezoni, no kako nam je rekao to još uvijek nije sigurno[/pullquote]Podsjetimo, ministar Linić prošloga je tjedna poslao  zahtjev u kojemu traži prekid predstečajne nagodbe, a sve zbog kaznenih prijava podignutih protiv odgovornih osoba iz KK Zadar zbog zloporaba ovlasti u gospodarskom poslovanju. Od Nagodbenog vijeća tražio je da mu pošalju pismeni odgovor o poduzetim radnjama u roku od osam dana, a taj rok ističe sutra.

Marino Čačić, direktor KK Zadar, kazao nam je kako su pokušavali kontaktirati ministra Slavka Linića, no povratnu informaciju nisu dobili.

Pokušali smo stupiti u kontakt s ministrom Slavkom Linićem, no nismo ga dobili, kao ni povratnu informaciju. Očitovanje dobivamo iz javne objave, ali vjerujem kako će se postupak predstečajne nagodbe nastaviti. Smatram da kaznene prijave koje su podignute prije godinu, dvije dana nemaju veze s ovim postupkom te da neće imati utjecaja na naš status, kazao je direktor kluba za 057info.

Ukupni dug KK Zadra je 41 milijun i 582 tisuće kuna, saznali smo prije mjesec dana od predstečajnog upravitelja Ante Poljaka. Veliki dio duga je prema Poreznoj upravi, ali i Gradu Zadru za komunalnu naknadu. Čačić se nada kako će ishod biti pozitivan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...