Marilyn Monroe je ubio Bobby Kennedy?

Iako je od smrti Marilyn Monroe prošlo već 51 godinu, njena je smrt još uvijek ostala misterij.
Prema najnovijim dokumentima privatnog istražitelja Freda Otasha koje je magazinu The Hollywood Reporter dostavila njegova kći Colleen, popularnu je glumicu ugušio Bobby Kennedy.

Fred je naime u Marilynu kuću postavio prislušne uređaje kako bi saznao sve o njenoj vezi s bivšim američkim predsjednikom i njegovim bratom. One noći kad je preminula, Marilyn se navodno predozirala tabletama, no Fred Otash tvrdi kako joj je 5. kolovoza zapravo oduzet život, nakon što se posvađala s braćom.

“Jako je vikala i pokušali su je smiriti. U jednom trenutku Bobby je uzeo jastuk pritisnuvši ga na njezino lice kako bi prestala vrištati, i da ih susjedi ne čuju. Naposljetku je prestala, no Bobby ju je ugušio”, napisao je istražitelj u svojim dokumentima. Glumica je prema njemu redovito imala seks udvoje s braćom Kennedy te se počela osjećati kao komad mesa.

Za vrijeme života cijelo je vrijeme tvrdio kako zna zbog čega je Marilyn Monroe umrla, a nakon njegove smrti 1992. dokumenti su sve dosad bili skriveni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...