Modrić: “Oduševljeni smo prijemom u Australiji”

Jedan dan ostao je do humanitarne borilačke priredbe u Melbourneu koju će uveličati predstavnici zadarskog Bandog tima na čelu s trenerom Robertom Modrićem. Sav prihod od ulaznica namijenjen Udruzi “Hrvatska bez mina”.

Ekipa iz zadarskog Bandog MMA Team-a koja se nalazi u Australiji odradila je svoj posljedni trening prije okršaja u subotnjoj “Night of Mayhem 7 Australa v Croatia” u prostorijama nogometnog kluba Melbourne Knights (Croatia).

Treninzima se priključio i Robert Modrić, voditelj Bandoga koji je stigao u Melbourne tek u srijedu navečer.

„Momci su dobrog raspoloženja iako se još bore s vremenskim i klimatskim promjenama.. Ovo moram posebno istaknuti,oduševljeni smo s gostoprimstvom hrvatske zajednice u Melbourneu. Prate nas u velikom broju na svakom koraku, te su uzor za sve nas u Domovini kako zajedništvo jednog naroda može pridonijeti uspjehu”.

Dečki su već bili u posjeti nekoliko hrvatskih klubova i društava, te nakon zadnjeg vaganja danas, odlaze na druženje s navijačima u prostorije Dandenong City Hajduk, nedaleko svog hotela i arene gdje će se održati priredba u sutra navečer.

Po procijenama organizatora, priredba će biti jedan od najposjećenijih u Australiji, vidi se to po dosadašnjem borju prodanih ulaznica. Dolazak su najavili mnogi Hrvati iz više krajeva Australije a još jednom ističemo ono što je najvažnije a to je podatak da je sav prihod od ulaznica namijenjen Udruzi “Hrvatska bez mina”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...