Nadogradnja za Galaxy S4

Samsung se nakon lansiranja Galaxyja S 4 našao na meti kritika zbog velikog zauzeća interne memorije uređaja (i do 50% na 16-gigabajtnom modelu). Nezadovoljni korisnici već su najavljivali tužbe zbog lažnog oglašavanja, a u cijeloj priči dodatni problem je bio što se aplikacije nisu mogle instalirati na memorijske kartice.

No, Samsung je krenuo s isporukom nadogradnje za uređaj koja bi trebala ispraviti problem. Nakon instalacije nadogradnje na svježe upogonjen uređaj, slobodni prostor na 16-gigabajtnom modelu povećava se tek 80 MB. Ono što je značajnije je to što je sada moguće prebaciti aplikacije na microSD memorijsku karticu čime se oslobađa dostupni prostor na internoj memoriji uređaja.

Od ostalih novosti, tu je polu-prozirna traka za notifikacije, mogućnost jednostavnog uključivanja ili isključivanja mogućnosti Smart Pause, nove mogućnosti kamere, te generalni ispravci bugova. Isporuke nadogradnje su započele, a poboljšanja su najprije prijavili vlasnici SGS-a 4 u Njemačkoj. U ostatku svijeta isporuke nadogradnje trebale bi krenuti uskoro.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...