Nazor: “Volio bih ostati u Zadru”

Sanjam jedan dan, jednu noć, ludu noć, tisuće Zadrana ka’ ludi slave, opet je Zadar prvak države”. Zadarskim će navijačima treći naslov prvaka Hrvatske još najmanje godinu dana biti samo san. Cibona je ovaj put bila kvalitetnija, igrala je bolje, te je s tri uvjerljive pobjede, dvaput po 16 i jednom 18 razlike, zasluženo osvojila titulu najboljeg u državi. Priznao je to i Ante Nazor, čestitavši Zagrepčanima na drugom trofeju ove sezone.

Bili su bolja momčad, ne samo na posljednjoj utakmici, nego na sve tri. Imali smo naše prilike, posebno u drugoj utakmici kod kuće pa i u trećoj, kada smo došli na tri razlike. No, nismo imali petlju zadržati to do kraja i odvesti utakmicu u neizvjesnu završnicu i time protivnika uvesti u nervozu. Na tri razlike smo ponovno ušli u probleme s izgubljenim loptama i pokušali brzopleto rješavati situacije pa je Cibona opet otišla na osjetnu prednost i više se nismo mogli vratiti. Došla je do izražaja njihova individualna kvaliteta, koja je neupitno veća od naše, komentirao je trener Zadra.

Kada se podvuče crta, ispod zadarske sezone svakako će stajati pozitivan predznak. Glavni cilj, ostanak u ABA ligi, je ostvaren, a u prvenstvu Hrvatske je napravljeno i više od realnih očekivanja. Dakle, ostanak Ante Nazora, kojemu je ugovor istekao 1. lipnja, trebao bi biti siguran.

Zahvaljujem ljudima u Zadru, koji su mi ukazali veliko povjerenje, budući da sam bio neiskusan trener za rang natjecanja ABA lige. U kriznim trenucima su stali iza mene i kada je bilo najteže, nudili mi dugogodišnji ugovor. Nude mi ga i sada i nadam se da ćemo, kada se ovo malo slegne, pronaći zajednički jezik. Volio bih ostati u Zadru, baš zbog toga da im vratim to silno povjerenje, zaključio je trener Zadra

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...