Ninčević demantira Bild, sam će donirati Odjel pedijatrije

Iako je u njemački Bild prije nekoliko dana objavio kako će Torsten Jansen donirati između osam i deset tisuća eura zadarskoj bolnici, nakon što je na utakmici udario zadarskog rukometaša Ivana Ninčevića, no od takve donacije neće biti ništa.
Naime, Ninčević je nakon brutalnog udarca, koji je zgrozio rukometni svijet, završio na šivanju, a njemački mediji pisali su kako će Ivan tužiti Jansena. Naš rukometaš se odmara doma u Zadru, a kako je rekao ne pada mu napamet tužiti Jansena, a što se tiče novca za zadarsku bolnicu, Odjelu za pedijatriju sam će donirati nešto što im je potrebno, iako će iznos biti manji od navedenih 10 tisuća eura.

Ma kakvih deset tisuća eura. Svota je puno, puno manja, a i nije istina da će Torsten dati novac zadarskoj bolnici. Supruga Marija i ja smo nakon tog događaja sjeli kako bismo odlučili što dalje. Kao što sam rekao, tužba nije dolazila u obzir pa smo odlučili da će Torsten meni dati jednu određenu svotu novaca koju sam namijenio zadarskoj bolnici. Ovih dana planiram otići na pedijatriju i pitati zaposlene što je potrebno djeci na odjelu, Kad se dogovorim s njima idem u kupovinu igračaka, knjiga, crtanih filmova, svega onoga što je djeci potrebno kako bi im boravak u bolnici bio što ugodniji, kazao je Ivan za Zadarski list.

Jansena je već kaznila Bundesliga s 15.000 eura i 10 utakmica neigranja što je najveća kazna u povijesti njemačkog rukometa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...