Nokia u Hrvatskoj opasno reže cijene svojih Lumia

Nokia i Mobis-electornic najavili su veliko sniženje najatraktivnijih Nokia mobilnih uređaja. Nokia modeli Lumia 620, Lumia 720, Lumia 820 i Lumia 920 od sada su dostupni po novim cijenama koje su pristupačne svim korisnicima, barem po mišljenju ekipe iz Nokije.

Najatraktivnije sniženje Nokia Lumia modela vidljivo je kod Nokie Lumie 920. Nokia Lumia 920 proglašena je smartphoneom godine te najinovativnijim telefonom godine. Stara cijena modela Nokia Lumia 920 od 5.199,00Kn snižena je na 3.999,00Kn. Uz odličan dizajn i kvalitetan hardver, posebno fascinira njena kamera koja omogućava snimanje jasnih fotografija i videozapisa bez zamućenja u svim uvjetima osvjetljenja s PureView tehnologijom. Osim popustom, Nokia je odlučila kupce ovog pametnog telefona iznenaditi i JBL PlayUp! zvučnik koji dobivaju na poklon potpuno besplatno, a inače u prodaji iznosi 1.150,00Kn.

 

Nokia Lumia 820 je najsvestranija Lumia koja dolazi s lepezom živopisnih maski i maski za bežično punjenje. Uz značajke poput Smart Shoota koji omogućava slikanje serija fotografija samo jednim klikom, Nokia Gradske Leće koja omogućava da otkrijete sve lokacije u vlastitoj blizini te Aktivnih pločica koje omogućavaju da sve vama bitno bude na početnom zaslonu mobilnog uređaja Nokia Lumia 820 ističe se među ostalim pametnim mobitelima u svojoj kategoriji. Stara cijena uređaja od 3.599,00Kn, snižena je na 2.999,00Kn.

Nokia Lumia 620, poznata po kompaktnom dizajnu koji širokom paletom dostupnih boja i izmjenjivih maski posebno privlači mlađe korisnike i one koji se tako osjećaju, sada je dostupna po cijeni od 2.149,00Kn, dok je stara cijena bila 2.299,00Kn. Na Lumiji 620 posebno do izražaja dolazi kućište koje ima atraktivan sjaj, boju i otpornost.

Nokia Lumia 720 je novi model, elegantan, lagan i lijep pametni mobitel namijenjen široj publici. S tankim unibody dizajnom, svijetlim bojama i rezonantnim zaslonom, Nokia Lumia 720 teško ostaje neprimijećena. Osim elegancije, Lumia 720 ima i zaslon osjetljiv na dodir koji radi čak i s rukavicama ili dugim noktima te bateriju s produženim vijekom trajanja. Cijena novog modela je 2.899,00Kn.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...