Rock do daske

Glazbeno-scenski spektakl ”Rock do daske” 15. lipnja na Starom placu okupit će vrhunska glazbena imena: Partibrejkers, Opću opasnost i Dadu Topića & Time after time, te ponuditi pet sati 100% Rock’n’Rolla. Događaj je namijenjen svim generacijama i ljubiteljima ovog glazbenog stila, stoga će posebna tribina ”Izgubljena i Radio Luxemburg generacija” ugostit populaciju odraslu u najboljim vremenima rock’n’rolla. Tim povodom, legendarni DJ Željko Pavlov i Damir Duplančić pozivaju sve predstavnike te zlatne generacije iz Dalmacije na tribinu rezerviranu samo za njih.

Rock’n’roll i ljubitelji motora uvijek su imali posebnu vezu, tako i na ovom događaju Moto klub 4. Gardijska brigada, kao njihov domaćin, poziva sve bikere iz regije s posebnim naglaskom na jedini ženski moto klub ”Legice” iz Osijek. Njima se, kažu, posebno raduju!

Vrhunsku glazbu žestokog ritma i zajedništvo najavljuje Cane iz kultnih Partibrejkersa. „Ne dajte se onima koji ne bi znali što s nama! Živi bili, pa se vidili, poručuje popularni Partibrejkers.

Svečana akademija Nove Makedonije uručila je nedavno Dadi Topiću priznanje za vanvremensku kompoziciju “Makedonija”, koju ćemo svakako imat priliku ćuti i na koncertu. „Uvijek postoji malo treme, tako i kod ovog nastupa. To je pozitivno jer je rezultat maksimalno zalaganje na pozornici. Dobre i pozitivne vibracije publika uvijek nagradi. Za splitski nastup zajedno s bendom pripremamo i posebne scenske efekte, izjavio je Dado Topić.

Ulaznice za ovaj svegeneracijski koncert moći će se nabaviti od 03. lipnja, po cijeni od 70,00 kn u prodajnom centru Joker, robnoj kući Robot (Split 3), Glazbenoj mladeži Split, Caffee baru Šetač i u sustavu Eventima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...