Smještaj i prehrana dobili srednju ocjenu

Odbor za studentski standard koji djeluje unutar Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru proveo je ankete o zadovoljstvu studenata po pitanjima uvjeta smještaja, prehrane, prijevoza, javnog i kulturnog života.

Tim povodom u Studentskom klubu Božo Lerotić  održana je javna tribina na kojoj je radna skupina u sastavu: Anita Vidović, Monika Kajić, Marija Marković, Zrinka Šušnjara, Anabela Memišević i Andrea Maloča, prezentirala rezultate istraživanja.

Kako je u uvodu rekla predsjednica Odbora za studentski standard Andrea Maloča, od poskupljenja stanarine u Studentskom domu 2007. i opadanja kvalitete prehrane nakon zatvaranja restorana u hotelu Iž, pa sve do zatvaranja studentske menze Barbakan zbog uređenja pred koju godinu, primijećeni su i usponi i padovi koji su stvarali nezadovoljstvo kod studenata.

– Anketama o smještaju i prehrani je obuhvaćeno oko 90 ispitanika, dok je drugim anketama o standardu studenata obuvaćeno ukupno oko 60 ispitanika. Generalno, smještaj i prehrana dobili su srednju ocjenu, rekla je Andrea Maloča.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...