Što se može zaključiti iz vašeg rukopisa

Grafolozi mogu na temelju rukopisa svašta zaključiti o ljudima, od toga da velikim slovima piše većina slavnih ličnosti, dok su oni čija su slova sitnija stidljivi i samozatajni. Velika slova znače i da vam je drago izlaziti i biti pritom u centru pažnje.

Dosta se toga može vidjeti i iz načina na koji pišete pojedina slova, pa tako grafolozi tvrde da u slučaju da slovo S pišete okruglim potezima, pravilno kako su vas učili u školi, volite udovoljavati ljudima i skloni ste kompromisu.

Šiljato pisano slovo S odaje radoznale, inteligentne osobe, a što vam vrh slova viši, veće su vam i ambicije. Široki donji dio slova govori vam da ne radite ono što volite i ne slijedite svoje snove, kojih ste se odrekli zbog preživljavanja.

Ako vaše pisano slovo L ima zatvorenu petlju, vi ste napeta osoba koja se često suzdržava od nekih stvari, a ako tako pišete slovo E, prilično ste sumnjičavi i priznajete samo racionalne argumente.

Dešnjaci čiji rukopis ide koso i to ulijevo, vi ste buntovnik u duši, a ako vam se naginje u drugu stranu, volite se družiti i otvoreni ste na sve što vam se događa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...