Tehnologije svijesti – Grigori Grabovoi

U Centru Tara, Bože Peričića 10, u subotu 22.06. i u nedjelju 23.06. od 09 do 17 sati održat će seminari “Tehnologije svijesti – Grigori Grabovoi”, koji će voditi licencirana docentica Ljubica Jelača Renner.

U subotu će biti osnovni, a u nedjelju produbljeni seminar. Seminari obuhvaćaju učenja o harmoničnom razvoju unutrašnjeg i vanjskog svijeta.

Akademik Grigori Grabovoi razvio je jedinstvene Duhovne Tehnologije, putem kojih je unutar Svijesti stanica moguće ponovo uspostaviti prirodni red. Bolest nastaje unutar Svijesti, dakle, unutar Svijesti ju je moguće i iscijeliti!

Grabovoieve tehnike podsjećaju modernog čovjeka na igru sa brojevima i geometrijskim oblicima, putem kojih se ovladava svjesnim stvaralačkim upravljanjem, kako na polju regeneracije pojedinačnih organa i cijelog organizma, tako i upravljanja svakodnevnim dogadjajima. Ove Tehnologije nadilaze stare iscjeliteljske metode, ne samo brzinom, već i preciznošću djelovanja. Najviše od svega oduševljava razigrana jednostavnost metoda i tehnika.

Više o Grigoriu Grabovoiu i ovim seminarima možete vidjeti na stranicama www.vastuveda.eu, gdje se možete i prijaviti na seminare.

Prijave su moguće i na [email protected] i 095/596-0279.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...