Tomašić: “Mister laže da smo ga izbacili!”

Nismo mi divljaci da radimo takve stvari. Pa to je smiješno. Antonio je sam otišao, kaže predsjednica stranke HSP dr. “Ante Starčević” Ruža Tomašić (57).

Dodala je kako je lanjski Mister Hrvatske Antonio Šincek (19) na nagovor svojih menadžera svojevoljno odstupio s dužnosti predsjednika mladeži samoborske podružnice HSP-a i izmislio priču o izbacivanju kako bi dobio medijsku pažnju.

– Šteta! Činio se tako fin mladić – kaže Ruža Tomašić.

S druge strane, Šincek nam je već prije rekao kako je razjario bivše stranačke kolege pojavljivanjem u spotu “Tvoj prijatelj” Sandija Cenova (45). Prema njegovim riječima, žuč im je proradila kad su ga vidjeli odjevenog poput transvestita u crvenoj haljini kako glumi pjevačevu curu. Nakon toga je, kaže, dobio kobni telefonski poziv u kojem je čuo da ga smjenjuju zbog nedolična ponašanja.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...