U četvrtak u Hitchu izbor miss i mistera maturanata

Još nas samo dva dana dijele od najbolje fešte zadarskih maturanata – tradicionalnog izbora Zadarskog lista za “Miss i mistera zadarskih maturanata”. Pripreme su u završnoj fazi, stručni žiri pri kraju je odabira finalista.

Danas u tiskanom izdanju objavljujemo prvih 12 finalista, dok će preostali finalisti biti objavljeni u sutrašnjem broju Zadarskog lista.

Odlično pogođenom koncepcijom devetnaestog po redu izbora “Miss i mister zadarskih maturanata” razlog su odlične atmosfere, pa nije nikakvo čudo što se maturanti danima pred izbor pitaju iz koje će školske sredine ove godine biti najljepši, tko će ponijeti titulu najljepšeg i najljepše i tako obilježiti kraj školske godine.

Kandidata nesumnjivo ima, što se jasno može vidjeti na stranicama Zadarskog lista gdje smo objavljivali slike čitavih maturalnih generacija i pojedinaca. No, samo će jedna djevojka i jedan mladić u četvrtak otići kući s lentom najljepšeg u ruci – sjećanjem na one bezbrižne školske dane, razdoblje u životu koje treba znati dostojno i pozdraviti, dakako ludom zabavom u Hitchu.

Miss, mister, pratilje i pratitelji i ove godine će osvojiti brojne vrijedne nagrade koje su omogućili sponzori.

Kao i obično, i ove će godine jamac kvalitetnog programa biti popularni zadarski voditelj Toto, dok će koreografija nastupa biti u rukama plesne koreografkinje Sanje Petrovski.

Za zabavu je zadužen Zaratino band koji je upravo potpisao ugovor s izdavačkom kućom Croatia records i uskoro im izlazi album prvijenac.

Sutra s početkom u 19 sati u Hitchu na Kolovarama je generalna proba i zajedničko fotografiranje, dok je spektakularno finale na rasporedu u četvrtak s početkom u 22 sata. Ulaznice se po cijeni od 20 kuna mogu kupiti u Hitch baru na sam dan događaja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...