Vlakom u Karlovac na PickUp Music festival 40% jeftinije

Mlada glazbena ekipa organizira potpuno drugačiji glazbeni festival. U tri dana predstavit će se poznati i manje poznati bendovi alternativne scene. Udruga Izvan fokusa ovog proljeća pokrenula je i projekt PickUp Music Festival. Kroz PickUp Music Festival aktiviraju se mladi glazbenici, dizajneri, fotografi i snimatelji sudjelujući na natječaju za vizualni identitet, za najbolji bend, fotografiju i video. Cijeli Festival organiziraju mladi, i to volonterski, pa je naravno i ulaz i sudjelovanje potpuno besplatno.

Glazbeni festival na kojem će nastupiti 17 bendova iz cijele Hrvatske počinje ovog četvrtka 6. lipnja i traje sve do subote navečer!

Za prijevoz do Karlovca i natrag, Hrvatske željeznice su odobrile popust od 40% na povratne karte. Detaljnije ovdje!

Prijave su stizale iz svih krajeva Hrvatske, a čak dvije i iz susjedne nam Bosne i Hercegovine, a upita je bilo i iz Slovenije. Prvotno smo Festival zamislili samo za Karlovačke bendove, međutim priča se proširila. Drago nam je da je i na ovaj način Karlovac opet prepoznat kao, između ostaloga, grad susreta mladih, ispred organizacije poručio je Filip Trezner.

Ovo je prava prilika za oživjeti centar grada prije godišnjih odmora. Vremenska prognoza je dobra za četvrtak kada je svečano otvaranje. U slučaju kiše, cijeli program ostaje isti, samo se sve seli u obližnju dvoranu Edisona.

pickupprogram

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...