Vole li žene papučare ili ne?

U zadnje su se vrijeme pojavila neka istraživanja koja su u laganu prednost na listama želja žena stavljala papučare, no izgleda da je situacija ipak drugačija i da je odlučan muškarac ipak zanimljiviji i draži izbor.

Razlog je jednostavan, kako papučar teško može predstavljati glavu obitelji, a žene se vole osjećati zaštićeno i sigurno te im potpuna predvidljivost nije baš zanimljiva, staromodni frajeri su i dalje na cijeni.

Zapravo, žene kod muškaraca zanimaju tri važne stvari koje nisu osobine papučara. Za početak, važna im je iskrenost, pa makar im rekli da ne izgledaju dobro u novom kompletu koje su upravo kupile.

Drugo mjesto zauzela je vjernost, kojom pokazujete odanost vezi i vjeru u zajedničku budućnost, a ako vam to nije na listi prioriteta, nemojte se ni upuštati u ozbiljnije veze.

Za kraj, svaka žena voli komplimente, ali neka ne budu prazne riječi, iza njih treba stajati stvarno briga. Pokažite svojoj dragoj da vam je stalo do nje, pa makar i malom sitnicu ili pusom putem SMS-a kad ne možete dići glavu od posla.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...