Za probijanje roka krivo loše vrijeme

Ulica Nikole Šubića Zrinskog danas je trebala biti puštena u promet, ali kao što se moglo vidjeti – nije. Ova cesta, koja je jedna od najprometnijih zadarskih ulica, je zatvorena početkom travnja zbog izgradnje mosta koji povezuje Polikliniku i Bolnicu, a onda je i EVN iskoristio činjenicu da je zatvoren promet pa su odlučili postaviti cijevi za plinofikaciju.

Po onome što su nadležni govorili medijima radovi su trebali biti gotovi do 1. lipnja, ali po svemu sudeći i ovi su radovi probili postavljeni rok. Most je gotovo završen, postavljena je i kupola, a potrebno je urediti još neke detalje, a i plinske cijevi su postavljene prije gotovo tjedan dana i rupa je zatrpana te već tjedan dana čeka na postavljanje asfalta, čime bi se omogućilo normalno prometovanje tom cestom. Sada stanari kuća i zgrada u tom dijelu ulice imaju problema jer do svojih kuća moraju prelaziti preko velikih rupa ili jednog malog nasutog dijela.

O tome kad će ulica biti dovršena i zašto nije gotova u rečenom roku pitali smo EVN.

Vremenski uvjeti nisu nam dopustili radove pa će se oni dovršiti sljedeći tjedan. Radovi su kasnili jer su izvođači na mostu kasnili s početkom radova, tako da smo i mi malo kasnili, rekli su iz EVN-a. Na pitanje hoće li netko odgovarati zbog produženja radova i nepoštovanja roka te hoće li morati platiti nekakve penale, iz EVN-a nam nisu mogli odgovoriti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...