Zadar Supersession – obračun gitarista

U petak, 14. lipnja, prije ljetne pauze, u Forum Blues Baru održat će se “Zadar Supersession – obračun gitarista”. Riječ je o velikom jam sessionu u kojemu će, uz pratnju ritam sekcije oca i sina Klečine, nastupiti čak četiri zadarska blues gitarista: Ivan Petani (Combo), Dino Bodetić (Shake), Ante Škara (Blues Deluxe) i po prvi put u Forum Blues Baru jedan od gitarista koji je održao živom blues scenu Zadra – Bare iz legendarnih Utvara.

Naravno, nije riječ o nikakvom “obračunu” već o zajedničkom jam sessionu u kojemu će podjednako uživati i glazbenici i publika. Ovaj koncert, kojim se obilježava završetak prve faze Forum Blues Bara, bit će sniman kako bi ostao pokoljenjima na uvid, pa vas sve iz Blues Bara pozivaju na veliku feštu i nezaboravnu svirku šestorice odličnih zadarskih glazbenika, prvi put zajedno okupljenih na jednom mjestu.

Kako će to zvučati, i što će se sve dogoditi na “obračunu” s vrhunskim bluesom, provjerite u petak navečer na starom mjestu – Forum Blues Bar, 22 sata, pa dok ne završi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...