Zadrani se ne predaju: “Dugujemo navijačima još jednu utakmicu na Višnjiku”

Večeras Cibona ima priliku potvrditi naslov prvaka u trećoj utakmici protiv Zadra. Gosti pod Toranj stižu nakon dva poraza, ali trener Zadra Ante Nazor tvrdi da još nije sve gotovo.

“Idemo puni optimizma jer smatramo da možemo napraviti iznenađenje u Zagrebu. Smatram da znamo i možemo, eto samo treba napraviti maksimalnu mobilizaciju, biti motiviran i ući s vjerom da se može pobijediti jer najveći motiv svakom igraču i djelatniku kluba treba biti ovaj prekrasan ambijent kojeg smo doživjeli u drugoj utakmici”, rekao je Nazor.

Zadar je u prošloj utakmici propustio čak 14 poena prednosti, ali igra iz tog razdoblja Nazoru daje vjeru u mogućnosti njegove momčadi. “Našim navijačima dugujemo još jedan povratak na Višnjik”, poručuje trener Zadra.

“Mislim da se zbog toga igra košarka i mislim da je baš zbog toga, Zadar najveći klub na ovim prostorima jer definitivno, kante u vitrinama ne daju garanciju da je klub velik, kao što ne daje niti garanciju puna dvorana kad ti dijeliš karte po supermarketima, trgovima, ulicama kao neki jer ovo što smo doživjeli ovdje u Zadru, to je istinska ljubav i strast prema klubu”, istaknuo je Nazor.

Znatno veći učinak, Nazor večeras očekuje od svoje centarske linije.

“Mislim da nema nepoznanica. Eventualno, mi smo tu prvu utakmicu imali jako loš postotak šuta. Drugu utakmicu smo imali jako dobar. Ono što mene najviše boli je to što nemamo prednost ispod koša. Tim više što su naši unutarnji igrači u najboljim godinama. Cibona tu ima dva veterana. Zašto to nije, ne znam, valjda zbog karaktera nekih igrača”, zaključuje Nazor.

Utakmica počinje u 20 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...