Antena Zadar vodi te na Josipu Lisac, 2Cellos i Zaz

Kako znamo da na skoro 40 Celzijevih stupnjeva svi trebamo barem malo poticaja, tako smo se jutros odlučili svim svojim slušateljima i čitateljima – uljepšati ljeto!

Vodimo te tako na dvije poslastice koje će ovog ljeta svirati u Zadru – prva je 2Cellos a druga jedna, jedina i neponovljiva Josipa Lisac.

Potonja će nastupiti u Arsenalu 2. kolovoza, dok će dvojac 2Cellos “zapaliti” Forum 11. kolovoza. Bilo kako bilo, darujemo vam ulaznice za jedan i drugi koncert, i to kao što pretpostavljate, na našoj Facebook stranici.

Dovoljno je samo kliknuti na željeni koncert i “lajkati” fotografiju na Facebook stranici.

AZD - Koncert - Josipa Lisac AZD - Koncert - 2Cellos

Osim dva spomenuta koncerta, Antena Zadar vodi te i u Pulu, na koncert velike francuske zvijezde – Zaz, koja će u pulskoj Areni nastupiti 14. kolovoza. Četvero sretnih dobitnika pronaći će svojem mjesto među zidinama Arene, slušajući Zaz.

AZD - Koncert - Zaz

Zabavi tu nije kraj, dakako. Osim spomenutih koncerata, Antena Zadar pruža ti priliku i razgledati polja soli solane Nin, na koja sretne dobitnike vodimo 2. kolovoza.

AZD - Koncert - Ninska solana

Sudjelovanje u ovom nagradnom darivanju kao i za prethodne koncerte, moguće je na našoj Facebook stranici “lajkanjem” fotografije događaja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...