Bajlo: “Utakmica s Hajdukom nije upitna”

Situacija na Stanovima nije bajna. Pet dana prije otvaranja sezone na kojem Zadar na Stanovima dočekuje Hajduk, suspenzija HNS-a i dalje traje. Zadrani su suspendirani zbog dugovanja prema bivšim igračima Zadra i NK Dalmatincu. U prvoligašu sa Stanova pokušavaju učiniti sve ne bi li se dogovorili s tim igračima, ali jučer dogovor još uvijek nije bio postignut. Navodno su dugovanja po Joliću i Brnardiću riješena, ali dogovor s bivšim vratarem Zadra, danas Istre 1961 Antoniju Ježini i NK Dalmatincu nisu podmirena. Rok u kojem dogovor mora biti postignut (ili dugovanja riješena) da bi se skinula suspenzija je petak, dan prije utakmice s “bilima”. Josip Bajlo, predsjednik Zadra jučer nije djelovao previše zabrinuto po tom pitanju.

– Problem postoji i mi ćemo ga do petka riješiti. Pokušavamo se dogovoriti s Ježinom i čelnicima NK Dalmatinca. Vjerujem da ćemo u tom naumu i uspjeti.

Predsjednik Bajlo uvjerava da utakmica s Hajdukom koja se igra u subotu s početkom u 21 sat nije upitna.

Predsjednik Bajlo jučer nije htio ništa posebno komentirati vezano za napise na nekim portalima da Dinamo kupuje Stipu Pericu kako bi spasio Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...