Bogat glazbeni srpanj u Biogradu

Da ljeto u kraljevskom gradu bude i više nego bogato raznovrsnim događanjima pobrinuli su se Turistička zajednica grada Biograda na Moru, Grad Biograd i Kulturno-umjetničko društvo “Kralj Tomislav”. Sam uvod u srpanj pružio je zabavu za sve željne dobre glazbe, plesa i delicija. Niti sredina, ali ni kraj najtoplijeg mjeseca u godini neće zakazati po pitanju nastupa brojnih glazbenika, umjetničkih društava te plesa i igara.

Tako je već za večeras zakazana Noć mandoline ispred Gradske uprave, s početkom u 21 sat. Ništa manje zabavno neće biti ni sutra za kada je predviđen nastup klape Lanterna iz Zadra (na istom mjestu, u isto vrijeme). Naredni dani, 12. i 13. srpnja pred biogradsku publiku dovode Slavonsko tamburaško društvo “Pajo Kolarić”, dok će u Aqua clubu nastupiti Mario Rucner te dan poslije (13.) Željko Samardžić.

U nastavku nas očekuje nastup Plesnog kluba “Lolita” (14. srpnja), koncert Gradske glazbe Biograd (15.) te 16. srpnja večer rezervirana za Studentsku folklornu skupinu iz Poljske. Slijedi zatim Jazz fan association (17. srpnja), koncert klape “Donat” (18.) te veliki koncert Mladena Grdovića 19. srpnja u Aqua clubu.

Nadalje tu su još nastupi klape Romansa, grupe Tempera, koncert Kristiana Rahimovskog i grupe Škabelin. Između nabrojanih glazbenih večeri održat će se i Biogradske ljetne igre, 30. srpnja na bazenu Hotela Ilirija te nešto prije, 28. srpnja bogati Ljetni maskenbal.

Kako je i istaknuo direktor Turističke zajednice Grada Ivo Eškinja, bez sumnje svatko će pronaći nešto za sve, s tim da će i ostali ugostiteljski objekti nuditi ponešto od zabave za mlađu populaciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...