Britanci su na nogama, čekaju porod Kate Middleton

Mnogo toga oko kraljevske bebe i poroda Kate Middleton obavijeno je velom tajne. Ne zna se točno ni spol djeteta iako se moglo pročitati da će kraljevski par dobiti djevojčicu.

Iako je termin poroda Kate Middleton 13. srpnja, Velika Britanija je već na nogama. Kako javljaju britanski mediji, fotografi kampiraju pred bolnicom u kojoj Kate treba roditi kako slučajno ne bi propustili važan trenutak za kraljevsku obitelj, ali i cijelu zemlju.

Pojavile su se glasine da je Kate već u bolnici i da su krenuli trudovi, ali nema službenih potvrda takvih informacija. Nagađa se i da je datum 13. srpnja samo varka te da je vojvotkinjin termin ranije, ali i to su neprovjerene informacije.

Mnogo toga oko kraljevske bebe i poroda Kate Middleton obavijeno je velom tajne. Ne zna se točno ni spol djeteta iako se moglo pročitati da će kraljevski par dobiti djevojčicu. Dakako, nije poznato ni ime djeteta, ali to ne sprječava brojne Britance da se klade u odabir imena djeteta princa Williama i Kate Middleton. Ono što je sigurno je da su Britanci spremni za novog člana kraljevske obitelji te da će to dostojno i popratiti kad god se dogodi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...