Ekipe spremne za Vir!

Ekipe Južina iz Vlašića i Sv. Filip i Jakov su izborile četvrtzvršnicu Jadranskih igara koja će se održati 7. kolovoza na Viru. Dan potom ekipa Lako ćemo iz Sukošana plovi na četvrtfinale na otok Rab. Rezultat je to igara na sukošanskoj rivi pred oko četiri tisuće izuzetno raspoloženih gledatelja – domaćeg svita, gostiju i turista.

Pobjednicima iz Sukošana u četvrtfinalu će se pridružiti i još jedna ekipa sa zadarskog područja, ekipa Agape iz Tkona, na otoku Pašmanu koja je plasman ostvarila na otoku Murteru.

Osmina finala Jadranskih igara u Sukošanu bila je kao da ste na najluđoj plaži na Jadranu. Kako igre stižu svojem vrhuncu, temperature raste, vrhunska zabava, kao da tulum u noći s nedjelje na ponedjeljak nikad neće prestati. Sukošan je tu noć zapravo postao hrvatska Ibiza, maše se hrvatskim zastavama, svima je vruće, skidaju se, pjevaju, gibaju se u ritmu neodoljive glazbe, skače se u more. Ne nije Zrće, Sukošan je.

Šest ekipa natjecalo se u pet igara: letećem vaterpolu, mošarci, kašetama, utrci magaraca te u potezanju konopa. Ekipe su ovog puta bile odabrane po svom plasmanu u kvalifikacijskim Jadranskim igrama pa stoga nije čudno što su došli iz Vlašića u Novalju došle i iz drugih županija.

S ukupno osvojenih 51 bodom zlatom se u Sukošanu okitila ekipa Južina iz Vlašića koju je predvodio akademski slikar, vojnik i teškaš Bisero Radan, prošlogodišnji kapetan ekipe Paške podlanice, finalista ove najveće ljetne turneje na Jadranu. Drugoplasirani su Filipjanci kapetana Dina Rogića, a treća sukošanska ekipa Lako ćemo kapetana Andrije Smolića Smolje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...