HSP AS “podebljao” svoje redove i postao druga stranka u županiji

HSP Ante Starčević danas se javnosti obratio priopćenjem u kojem javlja kako su po jedan vijećnik u Općinskom vijeću Posedarja i Zemunika Donjeg pristupili redovima njihove stranke, čime se broj vijećnika na razini županije povećao na 39, postavši tako druga stranka po broju vijećnika u našoj županiji.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Želimo vas izvjestiti kako HSP dr. Ante Starčević od ovog vikenda ima još dva vijećnička mjesta u općinskim vijećima u Zadarskoj županiji.

Dana 19. srpnja 2013. godine članom HSP AS postao je nezavisni vijećnik u Općinskom vijeću Općine Posedarje gospodin Zoran Nekić iz Podgradine. Gospodin Nekić imenovan je koordinatorom stranke za Općinu Posedarje te je dužan u narednih 60 dana osigurati uvjete za provođenje Zbora podružnice Posedarje.

Također, dana 19. srpnja 2013. godine nezavisni vijećnik u Općinskom vijeću Općine Zemunik Donji gospodin Mate Tomičić, prof. pristupio je u HSP AS. Ovim prelaskom HSP AS ima tri vijećnika u općinskom vijeću i predstavlja jedinu pravu oporbu vladajućem HDZ-u u Zemuniku.

Sa ova dva prelaska broj vijećnika članova HSP AS u Zadarskoj županiji povećan je na 39 čime je potvrđeno kako je HSP AS druga stranka po snazi u ovoj županiji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...