iPhone 5S stiže 20. rujna?

Nakon najave iOS-a 7, mnogi su postavili pitanje što Apple sprema na području hardvera. Prema posljednjim glasinama, novi iPhone trebao bi biti lansiran tek dva dana nakon globalne dostupnosti novog iOS-a.

Informacije stižu iz International Business Timesa, a predviđeni datum predstavljanja novog uređaja je 20. rujna. Predviđanja su zasnovana na obrascu Appleovih ranijih lansiranja proizvoda, no ove godine kompanija će ipak učiniti iznimku – umjesto jednog, predstavljena bi trebala biti dva uređaja, od čega bi jedan trebao biti jeftini iPhone s plastičnim kućištem. Napredniji model izgledom se neće previše razlikovati od aktualnog iPhonea 5, a novosti će biti uglavnom kozmetičke. Rezolucija kamere će biti uvećana na 12 megapiksela, a straga bi se trebala nalaziti i druga LED “bljeskalica”. Novost će biti nešto kapacitetnija baterija i brži procesor.

Od novih funkcionalnosti, spominje se čitač otiska prsta koji će služiti za otključavanje uređaja, a ovo će biti prvi konkretni rezultat Appleove kupovine tvrtke AuthenTec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...