Iz Grada: “Nedopustivo je da se ponovi nesreća sa strujnim udarom”

Grad Zadar sa žaljenjem se osvrnuo na sinoćnju nesreću na Foši  u kojoj je od strujnog udara stradao labrador te je njegova vlasnica lakše ozlijeđena. Već jutros je gradonačelnik Božidar Kalmeta sazvao sastanak sa stručnim službama i koncesionarom odgovornim za javnu rasvjetu kako bi se utvrdilo kako je došlo do kvara na rasvjeti.

“Grad Zadar izražava iskreno žaljenje zbog nesretnog događaja sinoć u Foši. Tužno je što je zbog trenutnog kvara na instalaciji dekorativne rasvjete smrtno stradao kućni ljubimac pas, a lakše ozlijeđena njegova vlasnica. Na sreću, prema informacijama liječnika, gospođa je otpuštena iz bolnice već jutros. Suosjećamo zbog uginuća njezinog ljubimca.

Gradonačelnik Grada Zadra je zbog nesretnog događaja sazvao sastanak sa stručnim službama i koncesionarom odgovornim za javnu rasvjetu te zatražio službeno pisano izvješće. Također, osnovano je neovisno stručno povjerenstvo koje će utvrditi činjenice i okolnosti događaja. Do tada, dekorativna rasvjeta u Foši bit će izvan funkcije.

Grad Zadar je siguran grad u kojemu se redovito održava sustav javne rasvjete i nedopustivo je da se ovakav ili sličan slučaj ikada više ponovi.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...