Izvješće PU zadarske za 11. srpnja

Jučer, na plaži Katarelac na Pagu, policijski službenici Policijske postaje Pag zatekli su 5 osoba koje su kod sebe imale 17 grama marihuane i jedan joint te oko 5 grama amfetamina, a u Gorici na Pagu, prilikom kontrole prometa, zatekli su ukupno deset osoba od kojih je devet kod sebe posjedovalo ukupno oko 30 grama marihuane, 6 „jointa“ i 0,8 grama amfetamina te 25-godišnjeg slovačkog državljanina koji je kod sebe imao oko 4 grama marihuane i 7 „jointa“. Droga im je oduzeta, a nakon završenog kriminalističkog istraživanja 25-godišnji Slovak biti će predan pritvorskom nadzorniku zbog zlouporabe opojnih droga dok protiv četrnaest osoba slijedi optužni prijedlog.

U proteklih nekoliko dana, u Vinkovačkoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio stan u vlasništvu 61-godišnjakinje i otuđio zlatninu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Bana Josipa Jelačića u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka te otuđio novac i zlatninu ukupne vrijednosti od oko 20-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, na predjelu Miljkovica u Viru, nepoznati je počinitelj sa gumenog čamca u vlasništvu 63-godišnje mađarske državljanke otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih nekoliko mjeseci, u marini na Pagu, nepoznati je počinitelj s broda u vlasništvu 66-godišnjeg slovenskog državljanina otuđio LCD televizor, navigacijski uređaj i „pasarelu“ ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer oko 15 sati, na plaži Soline u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio torbicu s novcem, dokumentima i mobitelom, u vlasništvu 28-godišnjaka ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer na predjelu Višnjik u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ruksak u vlasništvu 23-godišnje Švicarke u kojem su se nalazile dvije kamere, Ipad, odjeća i novac ukupne vrijednosti od oko 10-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer su policijski službenici Postaje pomorske policije, u Kukljici, kod otočića Karantunić, u prolazu Mali ždrelac i u Sukošanu zatekli 5 osoba i to državljanine Slovačke, Slovenije, Nizozemske, Austrije i Njemačke, kako glisiraju na udaljenosti od 50-ak metara od obale. Svima su uručeni prekršajni nalozi s novčanim kaznama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...