Izvješće PU zadarske za 17. srpnja

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 20, 47 i 48 godina koje se sumnjiči da su od početka 2013. godine zasadili i uzgojili marihuanu te je preprodavali na zadarskom i bjelovarskom području. Provedenim pretragama pronađeno je oko 270 grama marihuane koja im je oduzeta te su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku.

U ponedjeljak, oko 22 sata, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga zatekli su 20-godišnjaka koji je kod sebe imao oko 11 grama marihuane pakiranih u 9 paketića. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim muškarcem iz Slavonskog Broda kojeg se sumnjiči da je tijekom srpnja na plaži Katarelac prodavao tablete koje se nalaze na popisu opojnih droga. Pronađeno mu je devet polovina tableta koje su oduzete te je protiv njega podnijeta kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz okolice Benkovca kojeg se sumnjiči da je u svibnju provalio u prodavaonicu u Korlatu te otuđio cigarete i alkoholna pića vrijedna nekoliko tisuća kuna. Njega se također sumnjiči da je u istu prodavaonicu pokušao provaliti i početkom srpnja. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog teške krađe i teške krađe u pokušaju.

Jučer, u Ulici Stanka Vraza u Zadru, nepoznati je počinitelj iz apartmana otuđio prijenosno računalo, fotoaparat, novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 41-godišnjeg mađarskog državljanina ukupne vrijednosti od oko 10-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Brune Bušića u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 64-godišnjaka te otuđio torbicu s novcem, zlatninom i dokumentima ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 54-godišnjakinje te otuđio novac i osobne dokumente ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Vlatka Mačeka u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 59-godišnjaka te otuđio novac, zlatninu i sat ukupne vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih nekoliko dana, u Ulici Kozjača u Tribnju, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 67-godišnjaka otuđio bankovne kartice i novac ukupne vrijednosti od stotinjak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Ivana Lucića te na Istarskoj obali u Zadru, nepoznati su počinitelji iz osobnih automobila u vlasništvu 41-godišnjaka i 43-godišnjaka otuđio mobitele vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnijete su kaznene prijave.

U četvrtak, u trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 48-godišnjakinje ukupne vrijednosti od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...