Izvješće PU zadarske za 21. srpnja

Jučer, u Zadru , Krešimirova obala bb, nepoznati počinitelj je iz trgovine mješovite robe otuđio novac pričinivši materijalnu štetu u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna..Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Pretprošle noći, u mjestu Miškovići, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe vl. 24-godišnjakinje odakle je otuđio više komada prehrambenih artikala i manju količinu domaćeg novca pričinivši materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Jučer , u mjestu Sv.Filip-Jakov,nepoznati počinitelj je provalio u župni ured odakle je otuđio nekoliko tisuća kuna, te nekoliko komada zlatnog i srebrenog zavjetnog nakita pričinivši materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Jučer , u mjestu Miškovići, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg je koristi 47-godišnji drž.Njemačke odakle je otuđio domaći i strani novac te “laptop” pričinivši materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Jučer , u mjestu Pag, Bošana Dubrava 2A, nepoznati počinitelj je provalio u apartman koji je koristio 45-godišnjak odakle je otuđio prijenosno računalo,torbicu sa srebrenim nakitom,dva ručna sata,novčanik sa domaćim i stranim novcem, te osobne dokumente pričinivši materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Prije dva dana, u mjestu Nin, nepoznati počinitelj je iz torbice vl.58-godišnje drž. Švicarske otuđio mobitel. Mat. šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Jučer , u Zadru, u parku V.Nazora, nepoznati počinitelj je iz torbe vl. 21-godišnje drž. Njemačke otuđio video kameru i osobne stvari. Mat. šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Jučer, u Biogradu na plaži, nepoznati počinitelj je otuđio torbu vl.27-godišnjeg drž.Njemačke u kojoj se nalazila vide kamera i mobitel. Mat. šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Pretprošle noći , u mjestu Kolan, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog župnog ureda otuđio milodar u iznosu od oko nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...