Izvješće PU zadarske za 22. srpnja

U noći sa subote na nedjelju, u Sv. Petru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio cigarete i druge artikle vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći sa subote na nedjelju, u Lisičiću, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 39-godišnjaka te otuđio novac i nakit u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Tijekom proteklog tjedna u Ulici Stjepana Radića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 726-godišnjaka te otuđio zlatninu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu, na plaži u Bibinjama, nepoznati je počinitelj otuđio dva novčanika u vlasništvu 45-godišnjeg poljskog državljanina, vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći sa subote na nedjelju, u ulici Put Njivica u Zadru, nepoznati je počinitelj iz hodnika apartmana otuđio novčanik, prijenosno računalo i zlatninu u vlasništvu 43-godišnjeg francuskog državljanina, vrijedne desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 25- godišnjaka otuđio novčanik i video kameru, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, u lovištu kod Preka na otoku Ugljanu, policijski službenici I Policijske postaje Zadar zatekli su 68-godišnjaka iz Zadra koji je postavljao metalne omče za lov divljači. Omče i jedan ulovljeni zec su mu oduzeti, a protiv njega podnijeta je kaznena prijava zbog protuzakonitog lova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...