Izvješće PU zadarske za 29. srpnja

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28 i 51-godišnjacima sa zagrebačkog područja koje se sumnjiči da su se u subotu ušuljali u dvije kuće na predjelu Arbanasi u Zadru te pokušali krađe, u čemu su ih zatekli vlasnici. Protiv oba državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog drskih krađa u pokušaju.

 

Teška krađa

Jučer u ranim jutarnjim satima na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u turistički objekt u vlasništvu 56-godišnjakinje te otuđio domaći i strani novac u iznosu od više desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u ranim jutarnjim satima u Ulici A. G . Matoša u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio apartman kojeg koristi 38-godišnjak te otuđio domaći i strani novac u iznosu od više dvadesetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u jutro, na cesti između Sv. Petra i Sukošana, nepoznati je počinitelj provalio u automobile u vlasništvu 26-godišnjeg državljanina Slovenije i 63-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio mobitel i novčanike vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

Krađa

U noći sa subote na nedjelju u autokampu u ulici A. G. Matoša u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio dva bicikla u vlasništvu 45-godišnjeg državljanina Austrije vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu u Sukošanu nepoznati je počinitelj iz apartmana kojeg koristi 59-godišnji mađarski državljanin otuđio dva novčanika s dokumentima i novcem vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Tijekom proteklog tjedna u uvali Draženica na Obali kneza Trpimira u Zadru nepoznati je počinitelj s brodice u vlasništvu 34-godišnjaka otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...