Izvješće PU zadarske za 30. srpnja

Jučer u ranim jutarnjim satima na plaži Katarelac na Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil Citroen u vlasništvu 25-godišnjaka te otuđio dva mobitela i sunčane naočale, a potom i u automobil Renault u vlasništvu 24-godišnjaka iz kojeg je otuđio displej radio CD-a vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

Krađa

U proteklih pet dana s raskrižja ličke magistrale u Gračacu, nepoznati je počinitelj otuđio hidraulični čekić za rovokopač vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju u Salima na Dugom otoku nepoznati je počinitelj iz stana u vlasništvu 47-godišnjaka otuđio mobitel, torbicu i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Tijekom proteklog tjedna na Krešimirovoj obali u Zadru nepoznati je počinitelj s brodice u vlasništvu 35-godišnjaka otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...