Izvješće PU zadarske za 4. srpnja

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Zagrebačkoj ulici u Zadru, otuđio dvije kacige u vlasništvu 42-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna. Prema njemu je podnijeto posebno izvješće Državnom odvjetništvu za mladež.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je tijekom zime, u Banjevcima, provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjakinje te otuđio zlatninu i novac te pokušao provaliti u kuću u vlasništvu 71-godišnjaka. Također ga se sumnjiči da je tijekom lipnja, u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Pakoštanama, provalio u crkvu te otuđio veću količinu zlatnog nakita. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 150 tisuća kuna, a protiv 28-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer oko 3 sata, na Obali kneza Branimira u Zadru, policijski službenici u ophodnji uočili su dva mladića u dobi od 20 i 25 godina koji su galamom narušavali javni red i mir te vrijeđali 20-godišnju djevojku. Prilikom intervencije policajaca mladići su ih najprije izvrijeđali te ih fizički napali i pošali pobjeći. 20-godišnjak je uhićen neposredno nakon događaja, a 24-godišnjaka su policijski službenici pronašli tijekom jutra. U napadu su policijski službenici lakše ozlijeđeni, a nad napadačima je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog napada na policajce i pokušaja nanošenja teških ozljeda 20-godišnjakinji.

Jučer poslijepodne, na parkiralištu trgovačkog centra, u Ulici Akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kamper u vlasništvu 61-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio dva foto-aparata, odjeću i kozmetiku ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U utorak, na gradilištu trgovačkog centra u Ulici Nikole Šopa u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bušilicu u vlasništvu trgovačkog društva vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, oko 20 sati, u trgovini u Ninu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima i mobitel u vlasništvu 61-godišnjakinje ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer su dva građanina policijskim službenicima Policijske postaje Biograd i II Policijske postaje Zadar predali ukupno 293 komada raznog streljiva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...