Izvješće PU zadarske za 5. srpnja

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom iz okolice Benkovca kojeg se sumnjiči da od 2009. do 2011. godine, kao direktor trgovačkog društva, gotovinske uplate dobavljača nije uplaćivao na račun trgovačkog društva već ih zadržavao za sebe. Materijalna šteta iznosi oko 2 milijuna kuna, a protiv njega je Državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog zlouporabe položaja i ovlaštenja.

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Biograda kojeg se sumnjiči da je kao direktor trgovačkog društva sklopio ugovor o ustupanju tražbine s 52-godišnjakom iz Zagreba temeljem kojeg mu je 51-godišnjak ustupio tražbinu svog trgovačkog društva koju je imao prema trgovačkom društvu iz Sv.Filipa i Jakova u ukupnoj vrijednosti od milijun kuna. Protiv oba Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Božidara Adžije u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 47-godišnjakinje te otuđio cigarete u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći sa srijede na četvrtak, u Franje Petrića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio novac i digitalnu vagu ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, na plaži Dražica u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 53-godišnjaka otuđio torbicu s dokumentima i novcem ukupne vrijednosti od oko 10-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, oko podne, na Narodnom trgu u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima i mobitel u vlasništvu 65-godišnje talijanske državljanke ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Noćas, u auto-kampu u Ražancu, nepoznati je počinitelj iz šatora u kojem je spavala 42-godišnja poljska državljanka otuđio novac. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, prije podne, u Pagu, policijski službenici Policijske postaje Pag zatekli su 20-godišnjeg državljanina Velike Britanije s 1,5 grama marihuane i 21-godišnjaka, također iz Velike Britanije, s 0,5 grama amfetamina. Noćas, oko 1 sat, na plaži Katarelac na Pagu, zatekli su 18-godišnjaka iz Velike Britanije s oko 3 grama amfetamina. Droga im je oduzeta, a sva trojica privedena su na Prekršajni sud u Pagu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...