Izvješće PU zadarske za 6. srpnja

Prošle noći u Zadru Ulica Hrvatskog sabora u polju predio Pudarica, nepoznati počinitelj je provalio u gospodarski objekat vlasništvo 66-godišnjaka iz kojeg je otuđio praznu plinsku bocu sa kuhalom vrijednosti više stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Jučer ujutro oko 07,50 sati u Zadru na Poluotoku, nepoznati počinitelj je 39-godišnjakinji iz torbice otuđio novčanik s više tisuća kuna i osobnim dokumentima. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Prošle noći u Zadru Ulica Antuna Gustava Matoša u auto kampu, nepoznati počinitelj je iz kampera vlasništvo 42-godišnjeg državljanina Norveške otuđio novčanik sa novcem i osobnim dokumentima, pričinivši mu materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Jučer u Zatonu u auto kampu, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl vrijednosti više tisuća kuna, u vlasništvu 49-godišnjeg državljanina Danske. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

U zadnja dva dana u Zatonu u polju zvanom Prahulje, nepoznati počinitelj je sa kamiona vlasništvo 48-godišnjaka, otuđio hidrauličnu pumpu vrijednosti desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Jučer u Zadru u Ulici Bana Josipa Jelačića, policijski službenici su u nuđenju seksualnih usluga za novac zatekli 33-godišnjaka. Protiv navedenog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...