Jelena Rozga sva je u bolovima i modricama

Za spektakl na Splitskom festivalu Jelena Rozga je vježbala puna tri mjeseca, i to pred ogledalom pred kojim je vježbala kao djevojčica.

Pjevačica Jelena Rozga mukotrpno se priprema za ovogodišnji Splitski festival. Popularna pjevačica nakon gotovo dva desetljeća vraća se baletu te pleše uz profesionalce.

‘Tih dvanaest godina, koliko sam živjela život balerine, i danas kada pričam i osvrćem se na taj period izazovu mi smiješak na licu i ponos. Tek nakon što sam se prestala aktivno baviti baletom shvatila sam kako me i koliko oblikovao kao ženu – da mi je ta škola trajno usadila red, predanost i disciplinu u životu, koje se i danas trudim primjenjivati u svakom aspektu svog života. Baletu dugujem mnogo. Zahvalna sam mu na pravilnom držanju koje i danas imam, gipkom i definiranom tijelu i fizičkoj kondiciji’, rekla je Jelena Rozga, odavši da muku muči s bolovima.

‘Imam i bolove, i žuljeve, i modrice, i podljeve. Ali to shvaćam tek kada nakon proba dođem kući. Dok vježbamo, ja se toliko unesem u ples da više ništa ne osjećam’, rekla je Rozga za Studio.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...