Ježina isplaćen dva sata prije roka

Utakmicu s Hajdukom prije dva tjedna spasio je HNS svojom intervencijom, prije Dinama popustio je Antonijo Ježina, a danas je, konačno, svoje odradio i Zadar. Ne samo klub nego očito i Grad Zadar. Oko 15 sati čuli smo se s Davorom Radićem, odvjetnikom iz Splita, koji zastupa Ježinu u sporu sa Zadrom.

– Danas u 14 sati i 9 minuta na račun Antonija Ježina uplaćen je preostali dio novca koji je Zadar bio dužan mom klijentu. Na taj način prestali su razlozi za suspenziju Zadra koja je ponovno bila aktivirana 22. srpnja – rekao je Radić, a ovu informaciju potvrdio je i Ježina, koji nakon odlaska iz Zadra nosi dres Istre 1961. Tako je završila saga koja traje još od siječnja ove godine i nakon koje je Zadar svom dugogodišnjem članu temeljem odluke Arbitražnog suda morao uplatiti 175 tisuća kuna duga proizišlog iz ugovara koji je vratar imao sa Zadrom. Krajnji rok za ukidanje suspenzije bio je danas u 16 sati, pa je jasno da su samo dva sata dijelila Zadar od mogućeg otkazivanja današnje utakmice s Osijekom. Osim poraza 0:3 to bi donijelo i gubitak jednog boda.

No, to ne znači da se Zadar riješio tereta suspenzije jer do 1. kolovoza klub mora uplatiti dug NK Dalmatincu iz Crnog. U županijskom drugoligašu potražuju novac uložen u razvoj Franka Bilavera, mladića koji je svojevremeno bio u kadru prve momčadi na Stanovima. Koliko novca Zadar treba uplatiti Dalmatincu nije poznato, no prema nekim informacijama riječ je o znatno manjem iznosu od 30 tisuća eura, koliko se nagađalo da je iznos duga. Zadar za “slučaj Dalmatinac” ima vremena do 3. kolovoza do 16 sati budući da se utakmica 4. kola sa Rijekom na Stanovima igra u nedjelju 4. kolovoza u 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...