Johnny Depp u hrvatskim kinima!

Nadolazeće filmsko ljeto prepuno je blockbustera koji će se redati iz tjedna u tjedan, ali jedan je ipak posebniji od ostalih. Radi se o novom filmu iza kojeg stoji ekipa filmske franšize „Pirati s Kariba“! Svi su tu – od producenta Jerryja Bruckheimera, redatelja Gorea Verbinskog pa do holivudske superzvijezde Johnnyja Deppa! Deppu se u glavnoj ulozi pridružuje i Armie Hammer („Društvena mreža“) kao novi/stari junak „Usamljeni osvetnik“! Ovaj avanturistički spektakl u domaća kina dolazi dan ranije nego u američka – od 4. srpnja!

U ovom ekskluzivnom prilogu o snimanju filma „Usamljeni osvetnik“ možete pogledati koliko je zapravo utrošeno vremena i truda u izgradnju kompletnih gradova i željeznice koji sačinjavaju važan dio radnje samog filma, a posebna je zanimljivost što je prikazan trenutak u kojem Johnny Depp prilikom snimanja jedne od scena pada s konja i ozlijedi rebro. Naravno, sve je prošlo u najboljem redu i Johnny je vrlo brzo nastavio sa snimanjem ovog filma.

 

Sinopsis:

Američki ratnik Tonto (Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...