Još detalja traumatične prošlosti mlade zvijezde

I dok se njezina povratnička stvar ‘Heart Attack’ vrti na mnogim radijskim i TV postajama, Demi se priprema za novu sezonu talent showa The X Factor.

Demi Lovato vratila se novim albumom nazvanim ‘Demi’, a u nedavnom je intervju iskreno progovorila o svojoj prošlosti.

Demi (20) kaže da je danas puno samopouzdanija nego prije, no taj put nije bio lak.

Za magazin Fashion je ispričala da još uvijek ima noćne more zbog vršnjaka zlostavljača.

‘Točno se sjećam ružnih riječi koje su mi govorili. Baš sam nedavno imala noćne more u kojima sam ponovno to proživljavala. Nevjerojatno je koliko to može utjecati na vas. Samopouzdanje mi je bilo na nuli. Zbog toga sam se neko vrijeme bojala svojih vršnjakinja’, kaže Demi.

Demi koja se borila s ovisnosti, bipolarnim poremećajem, poremećajima u prehrani i samoozlijeđivanjem, otkrila je da je vrlo rano počela osjećati prve znakove depresije – kad je imala samo sedam godina.

‘Već tad bila sklona mračnim mislima – željela sam se ubiti. Svi znaju da sam proživljavala drame kao tinejdžerica no mnogima je nepoznato da sam još kao dijete pokazivala suicidalne sklonosti’, rekla je bivša Disneyjeva zvijezda koja će u kolovozu proslaviti 21. rođendan.

Glumica i pjevačica danas priznaje da nije bila iskrena prema samoj sebi.

‘Nisam bila iskrena. Danju sam se pretvarala da sam uzor mladim curama, a noću sam divljala po klubovima’, kaže Demi kojoj je takav način života brzo dojadio.

Demi se osvrnula i na kolegice koje se silno žele prikazati kao zločeste party djevojke – Rihanna, Ke$ha i Miley Cyrus.

‘Kad ste stalno u toj ludoj utrci za zabavom, u jednom trenutku se morate zapitati od čega to bježite. Jer veća ste faca ako ne bježite od problema i hrabro se suočite s time!’, smatra Demi koja će se ponovno pridružiti žiriju talent showa The X Factor.

Oduševljena je angažmanom u tom showu.

‘Puno sam toga naučila. Postala sam suosjećajnija prema drugima. Sad bolje razumijem mlade glazbenike. Publika ne vidi da sam ponekad i zaplakala s nekim natjecateljima’, rekla je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...