Najbolji put do fantastičnog vaginalnog orgazma

Znanstvenici su nedavno otkrili da se vaginalni orgazam javlja tijekom dublje penetracije.

O vaginalnom orgazmu posljednjih se godina mnogo govori i piše, ali vrlo malo žena iskusilo je taj sveti gral seksualnosti. Većina žena doživljava klitoralni orgazam, a mnoge čak ni ne znaju da se orgazam može doživjeti i putem vagine. Znanstvenici su nedavno otkrili da se vaginalni orgazam javlja tijekom dublje penetracije, a žene si ga češće mogu priuštiti tijekom masturbacije nego u odnosu s muškarcem. Ako ga još uvijek niste doživjeli, možda će vam pomoći sljedeći savjeti koje su udijelili seksolozi.

 

Upoznajte sebe

Vjerojatno ste upoznati s G-točkom za koju stručnjaci kažu da se nalazi svega nekoliko centimetara od ulaza u vaginu. No vaginalni orgazmi ne potječu nužno s tog mjesta. Neke žene u istraživanjima otkrivaju da i druga područja vaginalnog kanala proizvode vrhunsko zadovoljstvo. Možda je tako i kod vas. Kako biste otkrili što doista funkcionira za vas i koji vam je dio vagine najosjetljiviji, morate je najprije upoznati. Dajte si vremena jer će se uloženi trud na kraju višestruko isplatiti.

 

Sprijateljite se s lubrikatima

S godinama se stanjuje ‘vaginalni zid’, a to može uzrokovati bolne spolne odnose pogotovo kod dublje penetracije. Ako želite doživjeti vaginalni orgazam, dublja je penetracija nužna. Što činiti? Sprijateljite se s lubrikatima jer će vam biti od velike koristi – nestat će neugoda, a pojavit će se čista ugoda.

 

Isprobajte nove poze

Neke poze omogućuju dublju penetraciju koja je važna za doživljavanje vaginalnog orgazma. Koja poza vama najviše odgovara za ‘dubinsko iskustvo’? To ćete morati provjeriti sami, ali mnoge žene kažu da je idealna poza ona u kojoj je žena na vrhu. Partner se treba kretati polako, a žena se treba koncentrirati na svaki osjećaj u vagini. S malo vježbe, trebali biste stići do vrhunskih užitaka.

 

Vježbajte Kegelove vježbe

Vjerojatno ste čuli za Kegelove vježbe stiskanja i opuštanja mišića dna zdjelice. Vježbajte svakoga dana i vrlo brzo ojačat ćete mišiće genitalnog područja, a to, kažu stručnjaci, pojačava orgazmičke kapacitete. Možete ih vježbati ujutro i navečer, a o pravilima vježbanja ima mnogo podataka na internetu.

 

Podbočite se

Kao što ste već shvatili, ključ vaginalnog orgazma u dubokoj je penetraciji. Kako biste je učinili još dubljom, stavite jastuk ili dva ispod kukova za vrijeme spolnog odnosa. Važno je da partnerovi pokreti budu spori i duboki, a poželjno je i da kruži kukovima kako bi dosegnuo sve stjenke vagine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...