Od Šokolijade, Materine priče do koncerta Ane Rucner

Grad Nin i Turistička zajednica Grada Nina pobrinuli su se da srpanj protekne u znaku dobre glazbe, plesa i raznovrsnih kulturnih događanja.

Tako je za sutra, 12. srpnja zakazan koncert klasične glazbe Zagrebačkog gitarskog tria, U Baroknoj kući, s početkom u 21 sat. U nedjelju, 14, srpnja, Ninjani i njihovi gosti će moći uživati u kazališnoj predstavi “Kazališni sat”, u izvedbi Gradskog kazališta mladih Split – Sv. Križ, 21. sat.

Posebno zanimljivo bit će u utorak, 16. srpnja kada će se održati promenadno pjevanje klape “Condura” ulicama Nina. Početak u 20.30 sati. Nakon Zadra, i Nin će ugostiti kazališnu predstavu “Bobočka”, monodramu Ecije Ojdanić. Početak iste predviđen je za 21 sat, na lokaciji Sv. Križ.

20. srpnja donosi koncert HELP, pod nazivom Live Inin (21 at – Sv. Križ). Nedjelja, 21. srpnja, rezervirana je pak za najveću gastro-etno zabavnu manifestaciju “Ninsku školijadu”. Ista će se kao i prethodnih godina održati na Višeslavovom trgu i Sv. Križu. Početak manifestacije je u 20.30 sati.

Poslijednji tjedan najtoplijeg mjeseca u godini donosi modnu reviju “Materina priča” (25. 7.), koncert grupe “Teška industrija” (26. 7.), nastup Ane Rucner (28. 7.) te kazališnu predstavu “Kamenolomac Merlin” (31.7.).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...