Ponudila 10.000 dolara onom tko joj nađe muža

PRONAĆI ljubav svog života nije lak zadatak, a neki su čak spremni i platiti da to netko učini za njih. Ova je, već poprilično očajna žena, svojim prijateljima ponudila pristojnu svotu za pomoć, piše Oddity Central.

Procurio je mail u kojem žena svojim prijateljima nudi 10.000 dolara ako joj predlože muškarca za kojeg će se udati. Novac će sretnom “Amoru” biti isplaćen na dan vjenčanja.

Očajna je udavača pročitala dvije knjige o samopomoći u mjesec dana, nema muškarca u svom životu te je zadnje dvije kriške pizze polila deterdžentom da ih ne bi pojela; do te mjere ide njena odlučnost da se napokon skrasi.

Iz tih je knjiga ipak naučila kako ne valja sjediti i čekati čudo, već djelovati, stoga je pregazila svaki oblik ponosa i svojim prijateljima poslala mail kojeg prenosimo u cijelosti:

“Pišem vam jer sam odlučila provesti agresivne mjere kako bih pronašla frajera s kojim ću provesti život. Shvatila sam kako su dvije stvari bitne: prvo, znatan je postotak brakova koji su sklopljeni zbog intervencije prijatelja i drugo, mnogi ne razmišljaju o tome da spoje svoje prijatelje koji su samci. Jasno mi je. Upoznati me s budućim mužem nije na vašoj listi prioriteta. Ali mislim da imam ideju koja će promijeniti to: osobno ću dati deset tisuća dolara prijatelju koji me spoji s mojim mužem.

To funkcionira ovako:

1. korak: Sredite mi spoj s muškarcem

2. korak: Udam se za njega

3. korak: Dobijete 10.000 dolara na dan mog vjenčanja

“Znam da mislite kako je ovo u potpunosti suludo. Za početak, hvala vam – počašćena sam. I u potpunosti se slažem. Ali činjenica je da pronalaženje muža uvijek košta. Dobila sam 1000 nagradnih bodova od kozmetičke tvrtke i to nije zato jer kupujem kozmetičke proizvode kako bih zadivila svog nećaka 4-godišnjaka”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...