Povukao je vir? Zavapila da se davi pa nestala u mutnoj vodi

Bili smo u plićaku u vodi dubokoj do koljena. Začuo sam njezin krik. Okrenuo sam se, ali supruge više nije bilo, plačući pričao je Marijan Ptičar.

Njegova nevjenčana supruga Milena (51) iz Bjelovara u ponedjeljak oko 13 sati utopila se u Dravi u blizini Molvi. Policajci i ronioci pretražili su rijeku gotovo 20 kilometara nizvodno, no nisu je pronašli. Iza neutješnog supruga i sina (17) najdulja je noć u životu. Ni na trenutak nisu oka sklopili čekajući vijesti.

– Strastveni sam ribič te sam bezbroj puta zvao suprugu da ide sa mnom. Uvijek je odbijala jer se bojala vode. Ni u bazenu nije išla dublje od pojasa. Prvi put u 19 godina braka sama mi je predložila da odemo na Dravu – očajan je Marijan.

Nakon što je nestala ispod površine, tražio ju je pod vodom. Ugledao ju je kako pluta na trbuhu 100 metara nizvodno, no nije uspio stići do njezina tijela. Ponovno ju je progutala Drava.

Probijao se kroz šipražje pokušavajući je uočiti, no sve je bilo uzalud. Smatra kako je njegovu suprugu povukao vir pod vodu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...