Službeno predstavljena Lumia 625

Nakon neslužbenih glasina i službeno je predstavljena Nokia Lumia 625 s do sada najvećim ekranom među Nokijinim “pametnim” mobilnim telefonima temeljenim na operacijskom sustavu Windows Phone 8.

Iako spada u niži segment Nokijine ponude “pametnih” mobilnih telefona, Lumia 625 donosi ekran dijagonale 4,7 inča, no relativno skromne razlučivosti od 480 x 800 (201 točka po inču), a tu je i podrška za LTE mobilne mreže četvrte generacije.

Da uređaj spada u niži segment ponude pokazuje i radna memorija od 512 MB, 1,2-gigahercni dvojezgreni procesor Snapdragon S4, 8 GB prostora za pohranu (proširivo memorijskim karticama microSD kapaciteta do 64 GB) i baterija kapaciteta 2.000 mAh. Prednja kamera je VGA razlučivosti, dok je stražnja kamera opremljena LED bljeskalicom i nudi razlučivosti od 5 megapiksela uz mogućnost brzog snimanja u nizu do 7 slika i video zapisa HD razlučivosti 1080p sa 30 slika u sekundi.

Lumia 625 dolazi u zelenoj, bijeloj, crnoj, crvenoj i narančastoj boji, a u prodaji bi trebala biti tokom trećeg kvartala po cijeni u Europi od 220 eura, bez poreza i subvencija mobilnih operatera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...