Šok u splitskoj bolnici: Srušio se strop ispred pedijatrijskog prijema!

Šok i nevjerica u splitskoj bolnici. Srušio se komad stropa ispred pedijatrijskog prijema koji je, inače, bio zatvoren cijelo proljeće zbog renoviranja. Sreća u nesreći je da se par kvadrata stropa odlomilo u 4 sata ujutro pa nitko nije nastradao.

Dežurno osoblje jutros je iznenadila buka. Kada su došli na ulaz u bolnicu, imali su što i vidjeti… S visine od četiri metra pao je beton! Na stropu je rupa dimenzija 3 sa 2 metra.

 

Krš jutros dočekao pacijente i osoblje

Jutros je prostor pred prijemom ograđen. Krš je dočekao i pacijente i osoblje.

Kola Hitne pomoći pred bolnicu eventualno i mogu doći, ali moraju izaći na rikverc. Taj ulaz koriste inače i pacijenti koji stižu na neurologiju i interni odjel.

Pokušali smo doći do zamjenika ravnatelja KBC Split dr. Kolje Poljaka, no jutros je zauzet obavezama u bolnici pa se nadamo da ćemo nekakvu izjavu dobiti tijekom dana. Valjda će se do tada doznati kako je bilo moguće da se u bolnici dogodi ovako krupan tehnički propust!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...